Herbalife Shake - En del av min hverdag!

Dette innlegget er IKKE sponset. 

Helt siden jeg tok skrittet og lot Herbalife være en del av min hverdag, har jeg hatt mer energi og følt meg mer vel. 

Jeg har også gått ned ca 18 kg (siden begynnelsen av mai 2015), og fått introdusert mange andre for disse fantastiske produktene. 


Jeg bytter gjennomsnittlig ut 2 av dagens måltider med en shake, og bruker også vitaminer og urtetabletter, og mange andre av 
Herbalife sine produkter i min hverdag. 

Shakene kommer i mange forskjellige smaker, og er den beste shaken jeg har brukt. 
Man kan blande alt mulig i shakene av frukt og bær, og mere til, og ender opp med å få de mest fantastiske og smaksrike sunne 
shaker, proppfulle av vitaminer og mineraler som er bra for deg. 

 Vi har også en egen hud og hårpleie serie, og mye annet å tilby. 

Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt på sunnaktiv@gmail.com 
Jeg er selvstendig Herbalife-distributør, og hjelper deg så gjerne :) 

Vi har 3-dagers prøvepakker, om det kan være interessant (shake) - ta kontakt :) 

Alle våre produkter har 30 dagers garanti :) 

 

Påmeldingen til Weight Loss Challenge er fortsatt åpen - mer om dette HER - jeg startet min vei inn i Herbalife sin verden gjennom en slik Challenge, 
og ble så fornøyd at jeg fikk opplæring til å bli distributør for disse produktene selv, slik at jeg videre kan tilby andre mennesker 
det samme som jeg selv har oppnådd, og mere til :) 

Jeg kommer også til å kjøre små challenger som går over ca 1 mnds tid, for de som er usikre på om de tør å hive seg på en lengre challenge. :) 
Så det er en fin måte å komme inn i dette på :) 

Ellers er det bare å ta kontakt, jeg tilbyr kostholdsplaner og treningsprogrammer gratis for mine kunder - det er produktene dere betaler for, ikke planer og oppfølging :) 
Jeg følger også opp mine kunder via nett, så det spiller ingen rolle hvor i landet dere bor :) 

 

Jeg har 3 barn, og trenger energi i hverdagen. Jeg er blitt mer aktiv, og jeg blir ikke like fort sliten som jeg ble før jeg begynte med Herbalife. 

Av og til er hverdagen veldig travel, og da er en shake en perfekt måte å få i seg et sunt og næringsrikt måltid på, istedenfor å hoppe over et måltid. 

Vi har også måltidsbarer og proteinbarer, te, aloe-water (blandes med vann og er en forfriskende drikk), og mye mye mye mer :) 

Vi har baseernæring (til hverdagsbruk) og ernæring for folk som er mer aktive innen trening og idrett. 

 

Ta kontakt for informasjon og priser :) 

2 kommentarer

Millly

14.09.2015 kl.11:45

så fin blogg

- http://millly.blogg.no/

sunnaktiv

16.09.2015 kl.09:42

Millly:
Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

sunnaktiv

sunnaktiv

32, Alstahaug

Mitt navn er Linn, er 32 år, kommer fra Søroffersøy i Alstahaug kommune, og er bosatt i Sandnessjøen med mann og 3 døtre. . Jeg er selvstendig Herbalife distributør og hjelper folk med å komme i gang med diett-og treningsprogrammer. Har selv hatt kjempegodt utbytte av nettopp et slikt program, og jeg bruker det fortsatt i det daglige, og vil nok blogge mest om dette - men også litt annet innimellom :) . Mitt ønske er å hjelpe andre til å oppnå samme gode resultater som meg selv. For ordens skyld: Det er kun produktene som koster, personlige kostholdsplaner og treningsplaner blir satt opp gratis for kundene. :) . Ta kontakt på sunnaktiv@gmail.com Gjerne lik min Facebookside: Herbalife - Distributør Linn Hanssen . Det spiller ingen rolle hvor i landet du bor.

Kategorier

Arkiv

hits